Mantis Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0008440opensim[GRID] Grid Servicepublic2019-01-01 10:562019-01-02 19:36
ReporterRBFarm 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityN/A
StatusnewResolutionopen 
PlatformwindowsOSwindows serverOS Version2016
Product Version0.9.0.1 
Target VersionFixed in Version 
Summary0008440: Texture loading
DescriptionIm getting to where now many textures are not loading, I uploaded a couple today a jpg and a png neither will load :-(

Im still new to this newer running grid and learning and want to learn.
The farming grid is a passion of mine and has been a 12year virtual world veteran who now found his place in the opensim :-) YEEEEHAW! took 12yrs lol
Additional InformationI have members and they're getting same issue :-(

I don't know the mono version


also mesh loading especially avatar ones load very slow for some members

plus I wasn't sure what right one to choose for run mode, I do have a 2x2 landing and single 4 regions so far for members out and about
TagsNo tags attached.
Git Revision or version number
Run Mode Grid (Multiple Regions per Sim)
Physics EngineBulletSim
Environment.NET / Windows64
Mono VersionNone
Viewerfirestorm latest
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0033706)
BillBlight (developer)
2019-01-01 10:59

If you are using the release this has become a known issue, most of the texture loading issues are fixed in the git master ..
(0033708)
RBFarm (reporter)
2019-01-02 19:36

Fixed!

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2019-01-01 10:56 RBFarm New Issue
2019-01-01 10:59 BillBlight Note Added: 0033706
2019-01-01 12:32 RBFarm Note Added: 0033707
2019-01-02 19:36 RBFarm Note Added: 0033708
2019-01-09 11:21 RBFarm Note Deleted: 0033707


Copyright © 2000 - 2012 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker