Mantis Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0008254opensim[REGION] OpenSim Corepublic2017-10-22 15:202017-10-22 16:08
Reporterbthorasan 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityhave not tried
StatusnewResolutionopen 
PlatformLinuxOS0.8.2OS Version0.8.2
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary0008254: OpenSim.exe getting error
DescriptionRobust works fine but opensim.exe always getting error and not running.
TagsNo tags attached.
Git Revision or version number
Run Mode Grid (1 Region per Sim)
Physics EngineBulletSim
EnvironmentMono / Linux64
Mono Version4.0
Viewer
Attached Fileslog file icon OpenSim.log [^] (35,385 bytes) 2017-10-22 15:20

- Relationships

-  Notes
(0032360)
UbitUmarov (administrator)
2017-10-22 15:23

please check estate owner and or settings relative to user accounts
(0032361)
bthorasan (reporter)
2017-10-22 16:08
edited on: 2017-10-22 16:15

Fresh install i didnt set estate owner jet opensim exe asking to me user name but not working on mysql databases i can see every databases are loaded and i have my user name in it too


its looks like opensim.exe somehow not informing"handschaing" with robust.exe i cant see anythink on robust console when i open opensim.exe.


- Issue History
Date Modified Username Field Change
2017-10-22 15:20 bthorasan New Issue
2017-10-22 15:20 bthorasan File Added: OpenSim.log
2017-10-22 15:23 UbitUmarov Note Added: 0032360
2017-10-22 16:08 bthorasan Note Added: 0032361
2017-10-22 16:15 bthorasan Note Edited: 0032361 View Revisions


Copyright © 2000 - 2012 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker