Mantis Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0008137opensim[REGION] Scripting Enginepublic2017-03-13 06:562017-03-14 05:11
Reporterssm2017 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
Platformmono 4.6.2.16OSlinuxOS Versiondebian 8
Product Versionmaster (dev code) 
Target VersionFixed in Version 
Summary0008137: paths are not working in http_in
Descriptionhello
using this script :
http://wiki.secondlife.com/wiki/LlGetHTTPHeader#Examples [^]

when using the default url, no issue.
when adding a trailing path like /test, the simulator is returning a 404 error.
when using a double slash like //test, no issue.

i can reproduce this error with OpenSimulator 0.8.2.1 release too.
maybe a mono issue ?
TagsNo tags attached.
Git Revision or version number
Run Mode Grid (1 Region per Sim)
Physics EngineBulletSim
Script Engine
EnvironmentMono / Linux64
Mono VersionOther
Viewerfirestorm 5
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0031623)
BillBlight (developer)
2017-03-13 09:57

Willing to bet the single / is being seen as some type of escape character, this would explain why using the // works ... the single / is getting stripped ..
(0031624)
ssm2017 (reporter)
2017-03-14 05:11

the single / is not stripped when using 2 ones.
the llGetHTTPHeader x-path-info result is : //test

/ is seen by lsl as /
/test is returning a 404 and the script is not reached
//test test is seen by lsl as //test

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2017-03-13 06:56 ssm2017 New Issue
2017-03-13 09:57 BillBlight Note Added: 0031623
2017-03-14 05:11 ssm2017 Note Added: 0031624


Copyright © 2000 - 2012 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker