Mantis Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0007541opensim[REGION] OpenSim Corepublic2015-04-24 16:462015-04-24 17:04
Reportercuteulala 
Assigned To 
PrioritylowSeverityminorReproducibilitysometimes
StatusnewResolutionopen 
PlatformOSOS Version
Product Versionmaster (dev code) 
Target VersionFixed in Version 
Summary0007541: Sound Playback Issue
DescriptionI will explain in a simple manner

Some sounds that you have not triggered for the first time or in a while will not play until you Re log. No matter how much you trigger it you will not hear it until you Re log this happens often but not always but its pretty common at every log in sounds play 90% of the time fine but that few 10% sounds just wont work until re log it also happens to my pipe organ
Steps To Reproducetrigger a very old sound clip that still works like a music file you ma not be able to hear it until you re log however you must try to find a sound that will do it basically sound triggering is not reliable at times
TagsNo tags attached.
Git Revision or version number
Run ModeStandalone (1 Region)
Physics EngineBulletSim
Script Engine
EnvironmentUnknown
Mono VersionNone
Viewer
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0028080)
cuteulala (reporter)
2015-04-24 16:52

It is possible that OSGrids asset server could be causing this issue in general i will do testing on a full local server and see
(0028081)
nebadon (administrator)
2015-04-24 17:04

I have experienced this issue as well, even outside of OSgrid, it seems very unlikely that this would be limited to just osgrid.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2015-04-24 16:46 cuteulala New Issue
2015-04-24 16:52 cuteulala Note Added: 0028080
2015-04-24 17:04 nebadon Note Added: 0028081


Copyright © 2000 - 2012 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker