Mantis Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0007428opensim[REGION] OpenSim Corepublic2015-01-25 21:032015-08-18 09:35
Reporterkenvc 
Assigned Tokenvc 
PriorityurgentSeveritycrashReproducibilitysometimes
StatusclosedResolutionfixed 
PlatformQuad core dual Xeon 32 gb ramOSWindows 64 bitOS VersionServer 2012
Product Versionmaster (dev code) 
Target VersionFixed in Versionmaster (dev code) 
Summary0007428: Serious region teleport failure issues, sim and viewer lockups. Dev Master from 01/15/2015 is OK, current is not.
DescriptionSometime between the 01/15/2015 dev master and todays Dev Master, serious issues started happening related to var region script loading and teleporting. It started happening sometime in the last 5-10 days. The var region also seems slower.

UPDATE: Todays dev master (01/29/2015) appears to have fixed the sim startup and sim lockdown issues when a TP totally fails, but the viewer freeze issues during teleports is still there. Changing the symptoms and info on how to reproduce to reflect only the one TP viewer freezing issue that still remains.
Steps To Reproduce
1. Teleport to a sim with a ton of prims in the scene. Var regions seem to show this problem a bit more. Stay on this sim for a while.
2. Teleport to another sim.
3. The viewer screen will freeze for up to a minute (or forever requiring a forced shutdown and restart).
4. The longer you stayed on the origin sim the longer the freeze will be.
5. Sometimes the freeze happens while the teleport progress bar is still on the screen, sometimes it happens several seconds after arriving at the destination sim, and other times it freezes during the progress bar and after arriving.
6. The odd thing is that there is very little or no freeze at all if you teleport back and forth between the 2 sims really quickly and don't stay on either sim over a few seconds.
Additional InformationAttached are log files from the origin sim, the destination sim, and Robust.
TagsNo tags attached.
Git Revision or version numberr/25743
Run Mode Grid (Multiple Regions per Sim)
Physics EngineBulletSim
Environment.NET / Windows64
Mono VersionNone
ViewerSingularity, FS
Attached Fileszip file icon TP Issue - Origin, Destination, & Robust Logs.zip [^] (13,200 bytes) 2015-01-25 21:04
txt file icon Script Error message Commonwealth Estate.txt [^] (983 bytes) 2015-01-25 21:17 [Show Content]
txt file icon XEngine Settings.txt [^] (14,142 bytes) 2015-01-26 17:16 [Show Content]
zip file icon Opensim Long TP pause or crash issue.zip [^] (13,276 bytes) 2015-01-26 22:02
zip file icon Logs - Cannot login or tp to var region.zip [^] (13,191 bytes) 2015-01-27 09:28
jpg file icon 25747-stuck-sim-after-partial-tp-in.jpg [^] (229,051 bytes) 2015-01-29 03:13

- Relationships

-  Notes
(0027345)
kenvc (reporter)
2015-01-25 21:24

Also attached is the complete text of an odd script message that I have never seen before. Says "Could not delete script state ScriptEngines"... "The process cannot access the file... because it is being used by another process."

This may not be related in any way to the subject of this mantis, but I started seeing this exception message about the same time the issue of this mantis started.
(0027346)
smxy (reporter)
2015-01-25 22:01

I'm not seeing this issue (exactly) on Linux, but I discovered 4 regions hung this morning, and that NEVER happens in my grid. I had to control-c out of them and then restarted them. Upon doing so, it was reported to me that scripts were not working, so I stopped them, blew away everything in the scriptengines directory, for these regions, restarted them and all was ok. (I don't normally blow that away when updating to new code.)

My apologies if this isn't related, but it's a new and negative behavior that seems like it *might* be related, so I figured I'm mention it.
(0027347)
kenvc (reporter)
2015-01-26 00:30

smxy, I think it is related because I am seeing behavior that I've never seen before with scripts and loading hang ups when scripts are starting. This all started about the same time the TP and login issues started. Restarting the sim is the only thing you can do to recover when it happens.
(0027349)
justincc (administrator)
2015-01-26 15:44

Unfortunately, we will have to identify the actual commit where this fails, especially if we want to get script debug data. To that end, I have created a git branch called sedebug which runs up to b22c072 (15th Jan). @kenvc, please try this and let me know if the problem goes away, then we can build up from there.

Also, a VM thread dump is very useful if there's a failure during script startup. However, I only know how to obtain this on Mono systems [1].

You should also try 13ba2f2 although I don't think it will help with this problem.

@kenvc, also please remind me about your [XEngine] settings and how many regions you run.

[1] http://opensimulator.org/wiki/Debugging#Thread_Dumps [^]
(0027351)
kenvc (reporter)
2015-01-26 17:16

justincc, I will try your latest commit first because it appears to be script related, then will move on to the branch if today's commit still has issues.
I will attach a file that contains the [XEngine] settings on the departing and destination sims, they are the same on both sims.
(0027352)
kenvc (reporter)
2015-01-26 19:35
edited on: 2015-01-27 13:36

Using the dev master from today (r/25745), teleports from the heavily loaded var region to another sim are as bad as ever, BUT so far no issues with the console locking up on startup when loading scripts, and no issues of not being able to log back in or teleport back to the var after a viewer restart. I'll continue testing this to make sure, but so far it appears to behave similar to the 01/15/2015 dev master. More to follow...

(0027353)
kenvc (reporter)
2015-01-26 22:06
edited on: 2015-01-26 22:50

I just attached another zip file that contains destination and origin log files with a comment added where the extremely long pause happens when the TP does happen to work. This file is called Opensim Long TP or Crash Issue.zip.
This was from when dev master r/25741 (01/25/2015)was being used.

(0027356)
aiaustin (developer)
2015-01-27 01:28
edited on: 2015-01-27 01:42

I am seeing jam ups of scripts too.. on some teleporter objects. started to be noticed quite recently.. still trying to pin it down. When the teleporter script does not work it seems a shutdown of the openSi,.exe for the region they are in also jams.

I did notice that closing down the OpenSim.exe instance starts deregistering the first region and then locks up. That's been happening for a few days and I just ignored it as a glitch and since I was focussed on other issues relating to display name problem introduced recently. But I see it every time I stop the OpenSim.exe instance now.

Using 2015-01-25 r/25743 e26ba50

(0027362)
kenvc (reporter)
2015-01-27 09:27

Well issue has come back. Teleport from var to normal sim failed and locked up the viewer. Had to ctrl/alt/del and close task eventually. They trying to log back in cannot go to the var region any longer. New set of logs will be attached from both sims.

Justincc, will switch to the new branch you created at this point and go from there.
(0027369)
kenvc (reporter)
2015-01-27 13:18

justincc, I have been on the test branch now for a few hours and no issues of having to restart the var to enable logins, TPs from the var to a normal sim are still very painful and fail about 50% of the time, BUT here is some very interesting info...
If I teleport many times back and forth between the normal sim and the var really quickly within a few seconds of arriving, the teleports work fine and do not have the long viewer freeze. If I stay on the var very long at all and then try to TP back to the normal sim, it has the long freeze and fails about 50% of the time.
(0027370)
justincc (administrator)
2015-01-27 13:22

How can you be sure that the issue has gone away? Last time it was 14 hours before you reported the issue came back. I don't want to wrongly assume the current sedebug is not failing in this way because that will make things more confusing than ever.
(0027372)
kenvc (reporter)
2015-01-27 13:35
edited on: 2015-01-27 13:37

Justincc, I am not assuming it won't fail. The last note was intended to be a report of something new I discovered regarding fast teleporting back and forth. Was hoping this might be another clue.

(0027373)
justincc (administrator)
2015-01-27 13:48

Does this avatar have attachments? If so, does behaviour differ if the teleport is made with no attachments?
(0027376)
kenvc (reporter)
2015-01-27 14:07
edited on: 2015-01-27 14:08

The attachments were hair and a belt. I removed them and tested several times. Could not tell any difference.

The viewer froze about 8 seconds after arriving from the var to the normal sim and the freeze lasted for about 45 seconds to a minute. There was a much smaller viewer freeze of maybe 3 seconds when teleporting into the var from the normal sim. If I teleport back and forth very quickly after arriving, there is no freeze when arriving at the var or at the normal sim. It seems the longer you stay on the sim, the more likely the teleport is to freeze or fail.

(0027381)
aiaustin (developer)
2015-01-28 09:39
edited on: 2015-01-28 09:52

On Windows 8.1 servers, and with up to date 0.8.1.0 dev master r/25747, I am seeing lockups and TP falures between two different OpenSim.exe instances on same grid hosted on two servers on same subnet. This has been happening for a short while now. It seems that the avatar in one region has an OpenSim.exe that tries to create child agent in the destination region first on the other openSim.exe and then tries to send the avatar over, the receiving OpenSim.exe sees it incoming and then reports (in warning yellow):

[SCENE PRESENCE]: Update agent Ai Austin never arrived in Edinburgh

Grids are not loaded and the avatar is sole user at this time.

--------------------------------------------------------------------

Full log of Sending region/OpenSim.exe... (region Castle)

17:31:53 - [ENTITY TRANSFER STATE MACHINE]: SetInTransit. agent=ff0a6e25-15cf-42
94-9374-4ce8cdec65eb, newState=Preparing
17:31:53 - [ENTITY TRANSFER MODULE]: GetRegionContainingWorldLocation: call, XY=
<1638452.56394959,1638751.26875305>
17:31:53 - [ENTITY TRANSFER MODULE]: GetRegionContainingWorldLocation: Found reg
ion using legacy size. rloc=<1638400,1638656>. Rname=Edinburgh
17:31:53 - [HG ENTITY TRANSFER MODULE]: region Edinburgh flags: 4
17:31:53 - [ENTITY TRANSFER MODULE]: Teleporting Ai Austin ff0a6e25-15cf-4294-93
74-4ce8cdec65eb from Castle to http://ai.vue.ed.ac.uk:9000/ [^] (http://ai.vue.ed.ac [^]
.uk:9000/) Edinburgh/<52.56395, 95.26875, 103.4508>
17:31:53 - [REMOTE SIMULATION CONNECTOR]: QueryAccess to http://ai.vue.ed.ac.uk: [^]
9000/agent/ff0a6e25-15cf-4294-9374-4ce8cdec65eb/98b848b4-64c0-4f07-a4a2-9e92b75c
b106/ returned True, reason , version SIMULATION/0.3 (SIMULATION/0.3)
17:31:53 - [ENTITY TRANSFER MODULE]: Castle max transfer version is SIMULATION/0
.3, Edinburgh max version is SIMULATION/0.3
17:31:53 - [HG ENTITY TRANSFER MODULE]: CreateAgent http://ai.vue.ed.ac.uk:9000/ [^]
 http://ai.vue.ed.ac.uk:9000/ [^]
17:31:53 - [REMOTE SIMULATION CONNECTOR]: Creating agent at http://ai.vue.ed.ac. [^]
uk:9000/
17:31:53 - [ENTITY TRANSFER STATE MACHINE]: UpdateInTransit. agent=ff0a6e25-15cf
-4294-9374-4ce8cdec65eb, newState=Transferring
17:31:53 - [ENTITY TRANSFER MODULE]: Determined that region Edinburgh at 6400,64
01 needs new child agent for agent Ai Austin from Castle
17:31:54 - [ENTITY TRANSFER MODULE]: Sending new CAPS seed url http://ai.vue.ed. [^]
ac.uk:9000/CAPS/2ba65bf7-2588-4147-8d66-7b78f5942ad80000/ from Castle to Ai Aust
in

--------------------------------------------------------------------

Full log of Receiving region/OpenSim.exe... (region: Edinburgh)
17:32:23 - [SCENE]: Region Edinburgh told of incoming child agent Ai Austin ff0a
6e25-15cf-4294-9374-4ce8cdec65eb (circuit code 365657277, IP 92.237.199.112, vie
wer Firestorm-Releasex64 4.6.9.42974, teleportflags (ViaLocation), position <52.
56395, 95.26875, 103.4508>. From region Castle (005925d5-b44f-4a7e-982e-57139271
9210) @ http://ai.vue.ed.ac.uk:8002/ [^]
17:32:23 - [SCENE]: Region Edinburgh authenticated and authorized incoming child
 agent Ai Austin ff0a6e25-15cf-4294-9374-4ce8cdec65eb (circuit code 365657277)
17:32:23 - [VivoxVoice]: OnRegisterCaps: agentID ff0a6e25-15cf-4294-9374-4ce8cde
c65eb caps OpenSim.Framework.Capabilities.Caps
17:32:23 - [LLUDPSERVER]: Handling CompleteAgentMovement request from 92.237.199
.112:58255 in Edinburgh
17:32:23 - [LLUDPSERVER]: Received a CompleteAgentMovement from 92.237.199.112:5
8255 in Edinburgh but no client exists yet. Waiting.
17:32:23 - [LLUDPSERVER]: Handling UseCircuitCode request for circuit 365657277
to Edinburgh from IP 92.237.199.112:58255
17:32:23 - [SCENE]: Adding new child scene presence Ai Austin ff0a6e25-15cf-4294
-9374-4ce8cdec65eb to scene Edinburgh at pos <52.56395, 95.26875, 103.4508>
17:32:24 - [SCENE PRESENCE]: Completing movement of Ai Austin into region Edinbu
rgh in position <52.56395, 95.26875, 103.4508>
17:32:34 - [SCENE PRESENCE]: Update agent Ai Austin never arrived in Edinburgh

-------------------------------------------------------------------

Avatar stays where it was on original region, but no error message. But if I retry another teleport I get a popup in (Firestorm) viewer saying

teleport Failed:
Previous teleport process incomplete. Please retry shortly.

But retries even minutes later do not work.. same message shows. Its stuck.

OpenSim.exe log of region avatar is stuck in reports on each attempt...

17:49:00 - [ENTITY TRANSFER STATE MACHINE]: SetInTransit. agent=ff0a6e25-15cf-42
94-9374-4ce8cdec65eb, newState=Preparing
17:49:00 - [ENTITY TRANSFER MODULE]: Ignoring teleport request of Ai Austin ff0a
6e25-15cf-4294-9374-4ce8cdec65eb to <148.5639, 120.2688, 103.4508>@7036874419404
800 - agent is already in transit.

(0027382)
kenvc (reporter)
2015-01-28 09:44

aiaustin, My lan situation is like yours and the behavior and symptoms sound the same.
(0027383)
aiaustin (developer)
2015-01-28 09:44
edited on: 2015-01-28 09:46

I am also seeing OpenSim.exe in some cases having scripts inside TP objects inexplicably not responding to touch to get the dialogue... when I try to shut down it starts the deregister process, Robust.exe shows that it sees that, then OpenSim.exe jams up and I have to terminate the process. Been like this perhaps a week or more?

(0027384)
aiaustin (developer)
2015-01-28 09:45

Noted kenvc.. and this is on two grids (Openvue and AiLand) that are usually pretty solid.
(0027385)
kenvc (reporter)
2015-01-28 09:50

aiaustin, I am seeing some of this too. Also, if an object is set to have Buy or Open as the touch response, the behavior is very odd. I reported this in a separate mantis (7426) but I didn't think it was related to the issue in this mantis, idk.
(0027386)
aiaustin (developer)
2015-01-28 09:54
edited on: 2015-01-28 10:00

Even after reclogging in the viewer.. but NOT rebooting the sims, I cannot TP...I get this... I think a reboot is needed when we have had such issues.

17:51:15 - [SCENE]: Region Castle told of incoming child agent Ai Austin ff0a6e2
5-15cf-4294-9374-4ce8cdec65eb (circuit code 567215753, IP 92.237.199.112, viewer
 Firestorm-Releasex64 4.6.9.42974, teleportflags (ViaLocation), position <140.57
43, 97.64849, 25.99218>. From region AiLand (46d2006b-4531-4f77-a2bb-f785d416ae0
3) @ http://ai.vue.ed.ac.uk:8002/ [^]
17:51:26 - [SCENE]: Agent Ai Austin in Castle was still being removed after 10s.
  Aborting NewUserConnection.
17:51:26 - [LOGHTTP]: Slow handling of 215 POST /agent/ff0a6e25-15cf-4294-9374-4
ce8cdec65eb/ from 129.215.219.52:60930 took 10156ms


This continues even 5 minutes later. Same message. I have to reboot OpenSim.exe to fix it.

(0027387)
aiaustin (developer)
2015-01-28 09:56
edited on: 2015-01-28 10:32

kenvc.. might be unrelated as you say... but scripts are stopping in previously fine TP objects and jam up on shutdown after first region deregister in a multi region sim started about same time. Unfortunately I cannot pin this down to specific commits as I had other issues I was looking at and I was travelling for 10 days, so struggling on a remote connection.

(0027392)
kenvc (reporter)
2015-01-28 13:12

aiaustin, the behavior you describe in your note #0027386 is exactly the issue I was having and what was reported in this mantis. I've not ever had this issue until around 10-14 days ago, so I ended up having to revert back to the dev master from 01/15 to keep this from happening. I travel a lot with work too, and can't always be there to immediately restart an instance when this happens.

justincc currently has me using a special code branch (sedebug) that is apparently the dev master from the 15th. It has not required a sim restart to recover even once so far... TPs still fail a lot when a heavy loaded var is involved but that issue is not really new.
(0027394)
aiaustin (developer)
2015-01-28 13:41
edited on: 2015-01-28 14:32

Is the sedebug branch at the moment identical to 15-Jan-2015 r/25716 ?

Its a long way back unfortunately and we have a lot of script and script state related changes in between then and now.

(0027402)
Mata Hari (reporter)
2015-01-28 16:17

I brought up at Tueday's dev meeting that I've been experiencing tp issues between local regions for the last couple weeks as well but it is intermittent and only affects about 20% of my teleport attempts (that's an off-the-cuff estimate that I don't have hard numbers to back up). I suspect it's tied to this issue as I *do* wear a couple of items that have scripts with touch events in them; but these are items I've been wearing unchanged for several months or more and didn't previously have issue with.
(0027405)
kenvc (reporter)
2015-01-28 22:59

aiaustin, yes I think that branch is the one from the 15th. I have always run the latest dev master and hated going back, but I can't have the sims doing things that disable logins and teleports.
(0027406)
aiaustin (developer)
2015-01-29 03:08
edited on: 2015-01-29 03:22

I am starting to look at this issue alone now and things are seriously messed up.

After starting the sim using latest GIT Master (r/25747 on Windows 8.1) things run for some time.. they were working last night fine even after 4 hours. but this morning things were jammed up again. I cannot log directly into the region involved. But when logged in elsewhere I can TP to the problematic jammed region. But all that shows is terrain... no objects. The console indicates its NOT logged me in, and gives the "[SCENE]: Agent Ai Austin in Castle was still being removed after 10s" message... yet the viewer shows me there. See attached image..."25747-stuck-sim-after-partial-tp-in.jpg"

Log off and on has no effect and I have to shutdown the sim. but again it only gets as far saas the forst derwegister and then jams. I havw to kill the process.

I will now start to unravel back to r/25716 I guess and see how we go. This will be a SLOW and long process unless someone can advise on which of the (scripting I assume) changes is a likely cuplprit.

Note in all my experiments I will have Cap_GetDisplayNames = "" not the default "localhost" to avoid the bug in that reported elsewhere.

I have also reduced the sim down to a single region, the one where I have over the last few weeks noted scripts stopping working for a TP multiple choice dialogue object.

To rule out avatar attachments and scripts in them.. I am using a test avatar that has no attachments or HUD items at all for now.

Also note that I am seeing this on two grids with entirely 256x256 normal regions, and that have never run mega or var regions in their history, so its not var region specific.

(0027412)
justincc (administrator)
2015-01-29 10:53

Please try git master 557b0fa. This fixes a deadlock regression from commit faaf47a (16 Jan 2015).

@aiaustin - The reason I had to create sedebug is because no-one seems able to bisect the list of recent changes to find out the commit in which it actually started. This is not easy work but it's the major thing that will actually help. Describing the user level experience or log output is often not enough on its own to determine what's going wrong in these highly complex cases. sedebug might be a long way back but sometimes I need your co-operation - this can't be a one way street.

Other helpful stuff is to post a VM thread dump or possible data from "show threads" and "show threadpool calls active" console commands (the latter is a recent addition and is *not* accurate but can still indicate if a deadlock is occuring).
(0027413)
kenvc (reporter)
2015-01-29 11:00

Justincc, loading the new one now. Will let it run today and see if any login or TP lockups occur. Thanks for looking at this for us!
(0027415)
justincc (administrator)
2015-01-29 11:28

@kenvc - Also, if master doesn't help, please test sedebug again. I have updated it to include the changes in master that I believe should be safe and I can apply without applying other changes. This includes the fix to load all script attachment states. If this doesn't cause problems for you then the potential problem commits will have narrowed considerably.
(0027418)
kenvc (reporter)
2015-01-29 11:37

Justincc, yes I will switch back to the updated sedebug if the issues persist in today's Dev Master. This sometimes takes hours for the problem of the lockup to happen, so this may be a slow (but productive) process!
(0027420)
aiaustin (developer)
2015-01-29 11:52

I am now running git master 557b0fa r/25749 on AiLand and all its regions for overnight tests. I made my test avatar a "Ruth" with no attachments to isolate that.

If that's locks up I will begin the bisects.
(0027421)
aiaustin (developer)
2015-01-29 11:57

Kind of unrelated.. but in the scripting changes commits... its one of the little glitches that we have no way to note on a commit...

There is a typo "evne" which should be "even" in commit e0a344 r/25746

// once the assembly has been loaded evne if the instantiation of a class was unsuccessful.
(0027428)
aiaustin (developer)
2015-01-30 06:18

Running git master 557b0fa r/25749 on AiLand grid has not had a lock up overnight, which is promising. Will monitor this over the weekend.
(0027431)
kenvc (reporter)
2015-01-30 10:19
edited on: 2015-01-30 13:18

justincc, I have been on the latest dev master for over 24 hours now and no issues with failed TPs making the sim refuse further logins or TPs. It looks like that you did may have fixed it because it was happening every 2-3 hours on the previous dev master. The only thing different I noticed is that it see like each sim took a little longer to get completely started and allow logins than the 01/15/2015 version, especially the ones that were loaded with prims and scripts.
The TPs still have horribly long freezes during teleports away from the heavy loaded var region to a normal sim, but at least is is not locking down the var anymore when the teleport fails.

(0027433)
aiaustin (developer)
2015-01-30 10:31
edited on: 2015-01-30 13:29

I see a teleport between two underloaded regions on same grid giving lots of the waiting connection messages... so something is not going as fast as it should but that's been an issue for months.

(0027434)
kenvc (reporter)
2015-01-30 10:34
edited on: 2015-01-30 10:37

One other note, when the teleports have this horribly long pause it sometimes happens during the TP when the progress bar is on the screen, and other times it happens several seconds after arriving at the destination sim. Either way it happens, if the TP totally fails the viewer has to be forcefully shut down and when you log back in your AV is on the correct destination sim.

It seems the AV did make it to the destination sim during the failed teleport, but the viewer never got the message.

(0027445)
kenvc (reporter)
2015-01-30 17:36
edited on: 2015-01-30 21:28

Justincc, here is a link to a youtube video that shows the teleport issue and what it looks and feels like. The freeze lasts longer the longer you stay on the origin sim that has a ton of prims in the scene before teleporting. If you quickly teleport back and forth between the 2 sims, there is very little or no freeze at all. At least the latest dev master appears to have fixed the issue of the freeze from locking down the origin sim where it wont accept logins or teleports to it without a sim restart. Thanks for that part of the fix!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=E8m1abOyWX4&feature=youtu.be [^]

(0027446)
aiaustin (developer)
2015-02-01 09:33
edited on: 2015-02-01 09:33

JustinCC, the fix you made at git master 557b0fa r/25749 seems to have done the trick. I have been running that for 3 days without the issue arising. the scripts in my TP objects that were jamming up after running for some hours (overnight anyway) has not returned.. and I have not had the sim lockup on shutdown that we were observing.

I am assuming his is fixed and upgrading to r/25776 now on the AiLand grid to test the display name changes again.

(0027465)
kenvc (reporter)
2015-02-04 18:10

I have been running Justin's fix since a few minutes after he checked it in and I have had no sim lockups that made logging in or teleporting to the sim impossible. All is still well with that. The issue of the teleports freezing for long periods of time is still there and sometimes it requires a relog to recover. I had a chance to test this today from 2 different remote locations using different isp on the viewer each time and the behavior is the same as when the viewer is on the same lan as Robust and the sims. This issue may be unrelated to the main issue originally reported in this mantis.
(0027652)
kenvc (reporter)
2015-02-28 14:13

The initial issue reported in this mantis has been fixed in a recent dev master, but the TP issue with vars still remains. This issue is addressed in a different mantis, so closing this one.
(0029258)
aiaustin (developer)
2015-08-18 09:35

Resolved issue marked as closed. Please open a new issue and refer to this one if problems arise.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2015-01-25 21:03 kenvc New Issue
2015-01-25 21:04 kenvc File Added: TP Issue - Origin, Destination, & Robust Logs.zip
2015-01-25 21:05 kenvc Description Updated View Revisions
2015-01-25 21:07 kenvc Summary Serious teleport failure issues and viewer lockups. Dev Master from 01/15/2015 is good, current is not. => Serious var region teleport failure issues and viewer lockups. Dev Master from 01/15/2015 is good, current is not.
2015-01-25 21:07 kenvc Description Updated View Revisions
2015-01-25 21:11 kenvc Summary Serious var region teleport failure issues and viewer lockups. Dev Master from 01/15/2015 is good, current is not. => Serious var region teleport failure issues and viewer lockups. Dev Master from 01/15/2015 is OK, current is not.
2015-01-25 21:11 kenvc Steps to Reproduce Updated View Revisions
2015-01-25 21:17 kenvc File Added: Script Error message Commonwealth Estate.txt
2015-01-25 21:24 kenvc Note Added: 0027345
2015-01-25 22:01 smxy Note Added: 0027346
2015-01-26 00:30 kenvc Note Added: 0027347
2015-01-26 10:11 kenvc Description Updated View Revisions
2015-01-26 15:44 justincc Note Added: 0027349
2015-01-26 17:16 kenvc Note Added: 0027351
2015-01-26 17:16 kenvc File Added: XEngine Settings.txt
2015-01-26 19:35 kenvc Note Added: 0027352
2015-01-26 19:40 kenvc Note Edited: 0027352 View Revisions
2015-01-26 22:02 kenvc File Added: Opensim Long TP pause or crash issue.zip
2015-01-26 22:06 kenvc Note Added: 0027353
2015-01-26 22:50 kenvc Note Edited: 0027353 View Revisions
2015-01-27 01:28 aiaustin Note Added: 0027356
2015-01-27 01:32 aiaustin Note Edited: 0027356 View Revisions
2015-01-27 01:42 aiaustin Note Edited: 0027356 View Revisions
2015-01-27 09:27 kenvc Note Added: 0027362
2015-01-27 09:28 kenvc File Added: Logs - Cannot login or tp to var region.zip
2015-01-27 13:18 kenvc Note Added: 0027369
2015-01-27 13:22 justincc Note Added: 0027370
2015-01-27 13:35 kenvc Note Added: 0027372
2015-01-27 13:36 kenvc Note Edited: 0027352 View Revisions
2015-01-27 13:37 kenvc Note Edited: 0027372 View Revisions
2015-01-27 13:48 justincc Note Added: 0027373
2015-01-27 14:07 kenvc Note Added: 0027376
2015-01-27 14:07 kenvc Note Edited: 0027376 View Revisions
2015-01-27 14:08 kenvc Note Edited: 0027376 View Revisions
2015-01-28 09:39 aiaustin Note Added: 0027381
2015-01-28 09:41 aiaustin Note Edited: 0027381 View Revisions
2015-01-28 09:42 aiaustin Note Edited: 0027381 View Revisions
2015-01-28 09:44 kenvc Note Added: 0027382
2015-01-28 09:44 aiaustin Note Added: 0027383
2015-01-28 09:45 aiaustin Note Added: 0027384
2015-01-28 09:46 aiaustin Note Edited: 0027383 View Revisions
2015-01-28 09:50 aiaustin Note Edited: 0027381 View Revisions
2015-01-28 09:50 kenvc Note Added: 0027385
2015-01-28 09:52 aiaustin Note Edited: 0027381 View Revisions
2015-01-28 09:54 aiaustin Note Added: 0027386
2015-01-28 09:56 aiaustin Note Added: 0027387
2015-01-28 10:00 aiaustin Note Edited: 0027386 View Revisions
2015-01-28 10:32 aiaustin Note Edited: 0027387 View Revisions
2015-01-28 13:12 kenvc Note Added: 0027392
2015-01-28 13:41 aiaustin Note Added: 0027394
2015-01-28 14:32 aiaustin Note Edited: 0027394 View Revisions
2015-01-28 16:17 Mata Hari Note Added: 0027402
2015-01-28 22:59 kenvc Note Added: 0027405
2015-01-29 03:08 aiaustin Note Added: 0027406
2015-01-29 03:09 aiaustin Note Edited: 0027406 View Revisions
2015-01-29 03:13 aiaustin File Added: 25747-stuck-sim-after-partial-tp-in.jpg
2015-01-29 03:13 aiaustin Note Edited: 0027406 View Revisions
2015-01-29 03:22 aiaustin Note Edited: 0027406 View Revisions
2015-01-29 03:33 aiaustin Summary Serious var region teleport failure issues and viewer lockups. Dev Master from 01/15/2015 is OK, current is not. => Serious region teleport failure issues and viewer lockups. Dev Master from 01/15/2015 is OK, current is not.
2015-01-29 03:33 aiaustin Summary Serious region teleport failure issues and viewer lockups. Dev Master from 01/15/2015 is OK, current is not. => Serious region teleport failure issues, sim and viewer lockups. Dev Master from 01/15/2015 is OK, current is not.
2015-01-29 10:53 justincc Note Added: 0027412
2015-01-29 11:00 kenvc Note Added: 0027413
2015-01-29 11:28 justincc Note Added: 0027415
2015-01-29 11:37 kenvc Note Added: 0027418
2015-01-29 11:52 aiaustin Note Added: 0027420
2015-01-29 11:57 aiaustin Note Added: 0027421
2015-01-30 06:18 aiaustin Note Added: 0027428
2015-01-30 08:06 aiaustin Note Added: 0027429
2015-01-30 10:19 kenvc Note Added: 0027431
2015-01-30 10:21 kenvc Description Updated View Revisions
2015-01-30 10:29 kenvc Note Edited: 0027431 View Revisions
2015-01-30 10:31 aiaustin Note Added: 0027433
2015-01-30 10:32 aiaustin Note Edited: 0027433 View Revisions
2015-01-30 10:34 kenvc Note Added: 0027434
2015-01-30 10:37 kenvc Note Edited: 0027434 View Revisions
2015-01-30 13:18 aiaustin Note Edited: 0027431 View Revisions
2015-01-30 13:19 aiaustin Note Edited: 0027433 View Revisions
2015-01-30 13:28 aiaustin Note Deleted: 0027429
2015-01-30 13:29 aiaustin Note Edited: 0027433 View Revisions
2015-01-30 17:36 kenvc Note Added: 0027445
2015-01-30 21:25 kenvc Note Edited: 0027445 View Revisions
2015-01-30 21:28 kenvc Note Edited: 0027445 View Revisions
2015-01-30 21:38 kenvc Description Updated View Revisions
2015-01-30 21:38 kenvc Steps to Reproduce Updated View Revisions
2015-02-01 09:33 aiaustin Note Added: 0027446
2015-02-01 09:33 aiaustin Note Edited: 0027446 View Revisions
2015-02-04 18:10 kenvc Note Added: 0027465
2015-02-12 19:13 kenvc Relationship added related to 0007389
2015-02-28 14:13 kenvc Note Added: 0027652
2015-02-28 14:13 kenvc Status new => resolved
2015-02-28 14:13 kenvc Fixed in Version => master (dev code)
2015-02-28 14:13 kenvc Resolution open => fixed
2015-02-28 14:13 kenvc Assigned To => kenvc
2015-03-06 09:38 kenvc Relationship deleted related to 0007389
2015-08-18 09:35 aiaustin Note Added: 0029258
2015-08-18 09:35 aiaustin Status resolved => closed


Copyright © 2000 - 2012 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker