Mantis Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0007202opensim[REGION] OpenSim Corepublic2014-06-02 04:142015-01-10 05:04
ReporterAliciaRaven 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityhave not tried
StatusnewResolutionopen 
PlatformOSUbuntuOS Version
Product Versionmaster (dev code) 
Target VersionFixed in Version 
Summary0007202: Loading OAR Fails to restore parcel data
DescriptionI was changing a block of 9 regions into a var region the other day and couldn't get the parcel data to be restored. Because i was loading 9 oar files into one region i had to use merge which does not restore parcels unless forced. The command i was using is...

load oar --merge --force-terrain --force-parcels --displacement "<256,256,0>" filename.oar

None of the parcel data was restored even tho i used the switch intended to force this during merge. The console showed an error for each parcel it tried to restore...

ERROR [LAND MANAGEMENT MODULE]: Cannot add parcel "Town Hall", local ID 2 at tile 0,40 because this is still occupied by parcel "Your Parcel", local ID 1 in Test Region

Not sure if I have missed something here but if it is a bug then its not a priority for me because we just created the parcels again by hand after loading.
TagsNo tags attached.
Git Revision or version number
Run Mode Grid (Multiple Regions per Sim)
Physics EngineBulletSim
Script Engine
EnvironmentMono / Linux64
Mono Version2.10
Viewer
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0026239)
Luisillo_Contepomi (reporter)
2014-06-05 07:01

I confirm this on 0.8rc2 (bin and source) Linux and Windows 64
Var region 1024x 1024
(0026243)
hack13 (reporter)
2014-06-06 16:19

I can confirm as well under mono 3.2.4 this happens with Var Region size 512x512
(0026253)
Sylvia Sonoda (reporter)
2014-06-10 01:34

I cannot address yet what is happening exactly but I have to manually change the "Your Parcel" name and flags in the database at every new region setup. At creation the region cannot be accessed before I manually change the flags. Loading oars has become a pain. Almost all my oars have more then one parcel. As I was told the parcel bug became active in 2012 I tried loading even older oars in case the bug was in the oar. No luck with that. Some kind of parcel problem occurs no matter what. I use version: OSgrid 0.8.0 (Dev) 9bae636: 2014-05-23
git hash : 9bae636ff0dc426e913e26c45b6936f16131f6d5 on windows 7 ultimate
(0027201)
Jak Daniels (reporter)
2015-01-10 05:04

The --displacement parameter does not seem to work with parcel data. The parcel data is trying to be restored to it's origin location from the OAR, in the case of a 256x256m region oar, that will be between <0,0,0> and <256,256,0>. Was "Your Parcel" in this area?

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2014-06-02 04:14 AliciaRaven New Issue
2014-06-02 04:15 AliciaRaven Summary Loading OAR Failes to restore parcel data => Loading OAR Fails to restore parcel data
2014-06-05 07:01 Luisillo_Contepomi Note Added: 0026239
2014-06-06 16:19 hack13 Note Added: 0026243
2014-06-10 01:34 Sylvia Sonoda Note Added: 0026253
2015-01-10 05:04 Jak Daniels Note Added: 0027201


Copyright © 2000 - 2012 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker