Mantis Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0006847opensim[GRID] Robust Serverpublic2013-11-15 11:192013-11-17 13:28
Reportermmetzmac 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
PlatformOSOS Version
Product Versionmaster (dev code) 
Target VersionFixed in Version 
Summary0006847: After creating a new Avatar and change skin, shape and clothes, the Avatar switches back to standard Ruth after logout and login
DescriptionI've switched the Grid to Version 0.7.6-Rel and changed Groups from flotsam to V2 Groups. When I now create a new Avatar and change it's skin, shape and clothes, everything is OK. But when I logoff and login again, the Avatar is shown as standard Ruth. Skins, Shape and clothes are available in the inventory folder and I can apply it again to the Avatar. But after login again - Ruth is back again. This error caused me going back to my 0.7.5-rel config with flotsam. I've no clue, where the source of the problem is - even the log files do not show something.
TagsNo tags attached.
Git Revision or version number
Run Mode Grid (Multiple Regions per Sim)
Physics EngineODE
Script Engine
EnvironmentMono / Linux64
Mono Version2.10
ViewerImprudence, Phoenix
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0024657)
justincc (administrator)
2013-11-15 15:53

Did you try 0.7.6 with flotsam to eliminate groups as a possibility? I doubt this would be a groups issue but you never know.

If that isn't the problem, then what do you see if you save appearance with an OSSL command such as osAgentSaveAppearance() before you change clothing and then after? Do the items actually change? Also, if you look in the Avatars table of the Robust/standalone database, do the values for your user's PrincipalID (UUID) change at all? This is where the information about worn/attached items is actually persisted.
(0024713)
mmetzmac (reporter)
2013-11-17 13:28

As the University Augsburg needs to keep on working, I first switched back to the last working configuration. I will try the same configuration but with the actual release on a separate server, as soon I find some time. I've also another idea what maybe can cause such errors. With the upgrade to 0.7.6-Rel I have not only switched to V2 groups, I also used Wifi as the Registration interface. And I figured out, that only Avatars were affected, which have registered via Wifi. So, I will also test this on the separate instance.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2013-11-15 11:19 mmetzmac New Issue
2013-11-15 13:10 aiaustin Description Updated View Revisions
2013-11-15 15:53 justincc Note Added: 0024657
2013-11-17 13:28 mmetzmac Note Added: 0024713
2014-01-23 15:41 justincc Category Robust Server => [GRID] Robust Server


Copyright © 2000 - 2012 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker