Mantis Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0006645opensim[GRID] Other Servicepublic2013-05-19 02:312013-05-19 02:44
Reporteraiaustin 
Assigned To 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
PlatformPCOSWindowsOS Version8
Product Versionmaster (dev code) 
Target VersionFixed in Version 
Summary0006645: [Wifi]
DescriptionWhen using the add-on "Wifi" web front end module from Diva Canto, if a new avatar is created, normally the appearance of a default avatar is copied for the new avatar. This does occur but only the attached objects appear in their correct place in the new avatar's inventory. The four basic body parts and all normal wearables appear in the "Lost and Found" folder. If the user empties the Lost and Found folder before realising it can be difficult to get the start appearance back.
Steps To ReproduceI appreciate that Wifi is an optional add-on module. I am reporting this here as a record and in case it may be associated with other aspects of the inventory service. This problem may have been present for a while, but I only noticed it recently. I did some systematic checks to see what was happening and when the problem occurred and hence report it with three screen images of

1. Items worn by "Male Avatar" which is used as a default for new Wifi avatar account creation.

2. Items put in new avatar inventory on account creation, but before first login for the avatar into OpenSim. This only includes the attached objects and none of the basic body part or normal clothing items.

3. Inventory for new avatar after first OpenSim login, showing that all the basic body parts and normal wearable are now showing but in "Lost and Found".


I wonder if the target folder for the basic body parts and normal wearable has changed in some way and that the Wifi destination for these does not match recent OpenSim folder types or something like that?
TagsNo tags attached.
Git Revision or version numberr/22740
Run Mode Grid (Multiple Regions per Sim)
Physics EngineODE
Script Engine
EnvironmentMono / Windows
Mono VersionNone
ViewerFirestorm 4.4.0 OS
Attached Filesjpg file icon 1-Wifi-Default-Male-Avatar-Worn-Item.jpg [^] (265,864 bytes) 2013-05-19 02:32
jpg file icon 2-Wifi-After-Create-Avatar-Before-OpenSim-Login.jpg [^] (120,713 bytes) 2013-05-19 02:32


jpg file icon 3-Wifi-After-OpenSim-Login.jpg [^] (247,942 bytes) 2013-05-19 02:33

- Relationships

-  Notes
There are no notes attached to this issue.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2013-05-19 02:31 aiaustin New Issue
2013-05-19 02:32 aiaustin File Added: 1-Wifi-Default-Male-Avatar-Worn-Item.jpg
2013-05-19 02:32 aiaustin File Added: 2-Wifi-After-Create-Avatar-Before-OpenSim-Login.jpg
2013-05-19 02:33 aiaustin File Added: 3-Wifi-After-OpenSim-Login.jpg
2013-05-19 02:44 aiaustin Steps to Reproduce Updated View Revisions


Copyright © 2000 - 2012 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker