Mantis Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0006637opensim[REGION] Script Functionspublic2013-05-14 15:112013-08-04 15:45
ReporterGamaTotchi Yoshikawa 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
PlatformUbuntu 12.04OSOS Version0.7.5
Product Versionmaster (dev code) 
Target VersionFixed in Version 
Summary0006637: llEmail do not send eMails to SL Grid
DescriptionFriendly greetings,
I've setted up an simulator in gridmode, llEmail seems not to work properly. I'm able to send eMails to "normal" eMail-adresses but not to an object within Second Life (though I'm able to send a normal eMail to this SL-recipient).

Is there any *.ini setting I've missed about sending eMails to SL?

Kind regards,
Gama
Steps To Reproduce- create inworld object
- create new script
- use llEmail function within that script
- take any "normal" recipient (will work)
- take an object within SL (do not work?)
TagsNo tags attached.
Git Revision or version number
Run Mode Grid (1 Region per Sim)
Physics EngineBasicPhysics
Script Engine
EnvironmentMono / Linux64
Mono Version2.10
ViewerHippo Viewer 0.6.3
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0024146)
SignpostMarv (reporter)
2013-06-27 05:43

I suppose it's possible that this is an anti-spam setting on LL's side of things- have you contacted their support regarding the matter?
(0024245)
herfulnerful (reporter)
2013-08-04 15:45

Is this similar to the error I have been getting from my vending servers I have been working on? I continually get this in my server script -> llGetNextEmail: email module not configured.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2013-05-14 15:11 GamaTotchi Yoshikawa New Issue
2013-06-27 05:43 SignpostMarv Note Added: 0024146
2013-08-04 15:45 herfulnerful Note Added: 0024245


Copyright © 2000 - 2012 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker