Mantis Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0005792opensim[REGION] OpenSim Corepublic2011-11-13 22:312011-12-12 06:50
Reporterargus Portal 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityrandom
StatusnewResolutionopen 
PlatformOSOS Version
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary0005792: Duplicated prims after mutiselect-and-copy
DescriptionWhen i multiselect some prims (click on prims during holding the shift-key) and copy them (as usual: moving the selected prims by still holding the shift key), then after newstart of the sim there are all prims doubled: a little bit moved from the "source-prims".

By chance i copied now two times. And after newstart there are now three prims for every prim.



Steps To Reproducesee above

Additional InformationIt seems, that this wrong prims are not included in oar-files. After finishing the described steps above i've saved the sim as oar. after loading the wrong prims don't appear.

But i can restart the sim as often i want: To get rid of this wrong prims i have to delete them.
TagsNo tags attached.
Git Revision or version numberall Versions till now
Run Mode Grid (Multiple Regions per Sim)
Physics EngineBasicPhysics
Script Engine
Environment.NET / Windows32
Mono VersionNone
Viewerall Viewers
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0020352)
justincc (administrator)
2011-11-14 07:33

I can't reproduce this failure. On shift-copy, the correct number of prims are copied and this remains so after a restart.
(0020357)
argus Portal (reporter)
2011-11-14 11:52

Thats the reason, why i set "Reproducibility" to random. I tried a few weeks ago to find an 100% reproducible way to illustrate the bug. But i didn't found it. And now, after a long time it happened again.

The annoying thing about this bug is, to delete the wrong prims without affecting the wanted prims.
(0020504)
mirceakitsune (reporter)
2011-12-12 06:50

I remember this happening to me in OpenSim 4 years ago. I suddenly found that some of my buildings had the exact same prim in the same spot more than once, then had to find and delete the duplicates (sometimes I could see them due to Z-fighting caused by lightning). I remember my issue was related to shift-dragging too. It doesn't happen to me any more though, so maybe it depends on OpenSim settings or lag?

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2011-11-13 22:31 argus Portal New Issue
2011-11-13 22:42 argus Portal Additional Information Updated View Revisions
2011-11-14 07:33 justincc Note Added: 0020352
2011-11-14 07:33 justincc Status new => feedback
2011-11-14 11:52 argus Portal Note Added: 0020357
2011-11-14 11:52 argus Portal Status feedback => new
2011-12-12 06:50 mirceakitsune Note Added: 0020504


Copyright © 2000 - 2012 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker