MantisBT - opensim
View Issue Details
0008224opensim[REGION] OpenSim Corepublic2017-07-31 01:372017-07-31 03:06
aiaustin 
aiaustin 
normalmajoralways
closedfixed 
PCWindows10
master (dev code) 
master (dev code) 
opensim-0.9.1-1630-gcf855c3
Grid (Multiple Regions per Sim)
BulletSim
.NET / Windows32
None
Firestorm 5.0.7.52912
0008224: osSetDynamicTextureURL and osSetDynamicTextureData have stopped working
After updating from opensim-0.9.0-1624-g6996bab.zip (2017-07-26 19:13) to opensim-0.9.1-1630-gcf855c3.zip (2017-07-30 16:24) all screens which use osSetDynamicTextureURL and Justin's Graffiti Board which uses osSetDynamicTextureData are not working. No error is thrown. Just blank screens show.

Revert to opensim-0.9.0-1624-g6996bab.zip version and it works fine.
In the set of commits between 1624 and 1630 there seems to only be one that MIGHT have an effect. An HTTP header change to address mantis 8222.
No tags attached.
Issue History
2017-07-31 01:37aiaustinNew Issue
2017-07-31 01:37aiaustinRelationship addedrelated to 0008222
2017-07-31 01:43aiaustinDescription Updatedbug_revision_view_page.php?rev_id=6392#r6392
2017-07-31 02:02UbitUmarovRelationship deletedrelated to 0008222
2017-07-31 02:03UbitUmarovNote Added: 0032222
2017-07-31 02:05UbitUmarovNote Added: 0032223
2017-07-31 02:46UbitUmarovNote Added: 0032224
2017-07-31 02:50aiaustinNote Added: 0032225
2017-07-31 02:51aiaustinNote Edited: 0032225bug_revision_view_page.php?bugnote_id=32225#r6394
2017-07-31 03:04UbitUmarovNote Added: 0032226
2017-07-31 03:06aiaustinNote Added: 0032227
2017-07-31 03:06aiaustinStatusnew => closed
2017-07-31 03:06aiaustinAssigned To => aiaustin
2017-07-31 03:06aiaustinResolutionopen => fixed

Notes
(0032222)
UbitUmarov   
2017-07-31 02:03   
tested Justin's Graffiti Board
as found at https://forums.osgrid.org/viewtopic.php?f=5&t=89 [^]
and seems working fine
(0032223)
UbitUmarov   
2017-07-31 02:05   
are you for example forgetting you no need to be on same simulator to see this type of textures? ( just asking ;) )
(0032224)
UbitUmarov   
2017-07-31 02:46   
default {
    state_entry()
    {
        llSay( 0, "osSetDynamicTextureURL Tester");
    }
    touch_start(integer total_number)
    {
      llSay( 0, "Testing.");
      string dynamicID="";
      string contentType="image";
      string srcURL = "https://www.nasa.gov/sites/default/files/thumbnails/image/hs-2005-34-j-full_jpg.jpg"; [^]
      string URLTexture=osSetDynamicTextureURL(dynamicID, contentType ,srcURL , "", 0);
   }
}

also working...

not that unlike stated on wiki, at this time osSetDynamicTextureURL*() do not return a valid texture uuid
(0032225)
aiaustin   
2017-07-31 02:50   
(edited on: 2017-07-31 02:51)
On same simulator? My avatar is logged in and in the same region as well as standing next to the prims which are not showing the content @Ubit.. identical to what I usually see and that works in version 1624. All the prims just show white faces in 1630.

(0032226)
UbitUmarov   
2017-07-31 03:04   
sorry, cant repo. Both cases working on Win and Linux, on master.
(0032227)
aiaustin   
2017-07-31 03:06   
Sorry to trouble you on this. After checking the setup and recompiling 1630 from scratch it does work. I must have made some mistake while updating. Marking as no action needed.