Mantis Bug Tracker

View Revisions: Issue #8456 All Revisions ] Back to Issue ]
Summary 0008456: Terrain and water missing on all visible regions on teleporting between grids
Revision 2019-01-18 03:49 by aiaustin
Description Terrain and water missing on all visible regions after teleporting between two grids (Openvue to AiLand) and returning to home grid (Openvue).

This report and testing is using only two grids both running 2019-01-18 opensim-0.9.0.1-724-g04f44bc.zip. Openvue and AiLand grids.

Once I see the missing terrain tiles and water if I try to teleport to the second grid I get the same problem there... and even if I wait a minute and teleport back to my home grid the tiles are still not present. I seem only to be able to get the terrain and water back by relogging.

BUT if I go to an OSGrid region using most recent 2019-01-11 OSGrid software the terrain and water shows there.

If I stay on the OSGrid region for a while (a minute say) then the terrain and water for all regions is then visible on return to home grid. Until I again teleport between grids on latest dev master in which case the terrain and water are not present again.

I started to see terrain missing on teleport back to a home grid a few days ago on recent dev masters.

The terrain was fine before teleporting via HG to another grid. I was not returning quickly and in tests the issue is present even if I wait a minute before moving between grids.
Revision 2019-01-18 03:42 by aiaustin
Description Terrain and water missing on all visible regions after teleporting between two grids (Openvue to AiLand) and returning to home grid (Openvue).

This report and testing is using only two grids both running 2019-01-18 opensim-0.9.0.1-724-g04f44bc.zip. Openvue and AiLand grids.

Once I see the missing terrain tiles and water if I try to teleport to the second grid I get the same problem there... and even if I wait a minute and teleport back to my home grid the tiles are still not present. I seem only to be able to get the terrain and water back by relogging.

I started to see terrain missing on teleport back to a home grid a few days ago on recent dev masters.

The terrain was fine before teleporting via HG to another grid. I was not returning quickly and in tests the issue is present even if I wait a minute before moving between grids.


Copyright © 2000 - 2012 MantisBT Group
Powered by Mantis Bugtracker